LA CANTINA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
LA CANTINA
(c) PIOTR KOWALCZYK
Kuchnia: włoska
Szef kuchni: Polak
Ceny dań głównych: od 18 do 48 zł
Liczba miejsc: 140
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Atrakcje dla dzieci: TAK
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: TAK (bez zniżki)
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet bezprzewodowy: TAK
Czas oczekiwania na lunch: ok. 10 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK
Klimatyzacja: TAK
Języki obce: angielski
Rok powstania: 2004
Znaki szczególne: otwarta kuchnia i ceglany piec do pizzy
opalany drewnem
Czytaj także
Ciepłe wnętrze we włoskich klimatach. Projekt Izy i Marka Rapałło, znanych warszawskich architektów. Duży wybór włoskich wędlin.
Rz ul. Nowy Świat 64, Śródmieście, tel. 331 67 98, 331 67 97 czynne: pon.-czw. od 9 do ostatniego gościa, pt.-niedz. od 10 do ostatniego gościa, można płacić kartą, www.lacantina.com.pl, lacantina@lacantina.com.pl O restauracji- KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA