VERA ITALIA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
VERA ITALIA
(c) KUBA KAMIŃSKI
Kuchnia: włoska
Szef kuchni:
Tomasz Kubicki
Ceny dań głównych: od 15 zł do 65 zł
Liczba miejsc: ok. 50
Sala VIP: TAK (25 miejsc)
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: NIE
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: TAK (10 proc. zniżki)
Bizneslunch: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 10 min
Karta win: TAK
Klimatyzacja: TAK
Języki obce: angielski, włoski
Rok powstania: 1997
Znaki szczególne: brzydki budynek i wystrój wnętrza,
nieodparty urok kuchni
Czytaj także
Produkty sprowadzane z Włoch, właściciel jest Włochem, pochodzi z Palermo. Atmosfera rodzinna i serdeczna.
Rz ul. Sąchocka 5, Ochota, tel. 823 83 80 czynne: codziennie 12-23, płatność tylko gotówką O restauracji- KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA