SADHU
To wykwintna wersja kuchni jarskiej. Do przygotowywania wszystkich potraw nie używa się w Sadhu syntetycznych ulepszaczy żywności, żelatyny, wywarów mięsnych. Mistrzowska jest w Sadhu zupa marchewkowa na mleku kokosowym, serwowana ze strużką sosu kolendrowego. Mocną stroną są tu także dania z ryb, karta win i niezwykła atmosfera. Warto tu pielgrzymować w poszukiwaniu Wschodu.
Sadhu założył Sławomir Bubicz tuż obok swojej Akademii Hatha Yogi. Już wkrótce będzie można znów zamawiać zestawy lunchowe opracowywane przy...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta