MARYSIEŃKA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
PO POLSKU
MARYSIEŃKA
(c) PIOTR NOWAK
Kuchnia: polska i międzynarodowa
Szef kuchni: Robert Sowa
Ceny dań głównych: od 58 do 89 zł
Liczba miejsc: 174
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Parking strzeżony: TAK - podziemny garaż
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 20 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: 78 gatunków (9 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski
Znaki szczególne: promocja polskich tradycyjnych
produktów
Czytaj także
Ekskluzywna restauracja z przeszklonymi kopułami, przez które dociera dzienne światło. Szef kuchni przygotowuje nowoczesne dania kuchni polskiej.
Rz Hotel Jan III Sobieski, pl. Zawiszy 1, Ochota, tel. 579 10 00, 579 10 08 czynne: codziennie 6.30-10.30, 12.30-22.30, można płacić kartą, www.sobieski.com.pl, hotel@sobieski.com.pl O restauracji- PO POLSKU