PUSZKIN
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
PO TEATRZE
PUSZKIN
(c) RAFAŁ GUZ
Kuchnia: rosyjska
Szef kuchni: Jacek Nawrocki
Ceny dań głównych: od 34 do 87 zł
Liczba miejsc: 90
Sala VIP: TAK (20 osób)
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Atrakcje dla dzieci: TAK
Parking strzeżony: TAK
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: NIE
Catering: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: 15 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (60 win z 7 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla
niepełnosprawnych: NIE
Języki obce: angielski, francuski, rosyjski
Rok powstania: 2003
Czytaj także
Sale to imitacje pokoi carskich z kremlowskiego pałacu Tieriem. W menu solanka, pielmieni syberyjskich i warieniki z makiem.
Rz ul. Świętojańska 2, Śródmieście, tel. 635 35 35 czynne: codz.iennie 11-24, można płacić kartą, www.puszkin.pl, puszkin@puszkin.pl O restauracji- PO TEATRZE