U FUKIERA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
PO POLSKU
U FUKIERA
(c) U FUKIERA
Kuchnia: polska
Szef kuchni: Mirosław Strzelczyk
Ceny dań głównych: od 30 do 120 zł
Liczba miejsc: 100
Sala VIP: TAK (12 miejsc)
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: NIE
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: NIE
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 10-15 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (100 pozycji z 6 krajów)
Klimatyzacja: NIE
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce: angielski
Rok powstania: 1990
Czytaj także
Należy tu bywać. Restaurację lubią zarówno turyści, jak i warszawiacy. Wspaniała kuchnia, elegancka zastawa, urocze drobiazgi.
Rz Rynek Starego Miasta 27, Śródmieście, tel. 831 10 13, fax 831 58 08 czynne: codziennie od 12.30 do ostatniego gościa, można płacić kartą O restauracji- PO POLSKU