PASSE PARTOUT
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
ROMANTYCZNIE
PASSE PARTOUT
(c) KUBA KAMIŃSKI
Kuchnia: międzynarodowa
Szef kuchni: Sylwester Szczepański
Ceny dań głównych: od 28 do 52 zł
Liczba miejsc: 80 plus w sezonie letnim 50 w ogródku i na
tarasie
Sala VIP: 25
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK (bez wyjazdowego)
Bizneslunch: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 15-20 min
Karta win: 22 (9 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski, niemiecki
Rok powstania: 2005
Czytaj także
Knajpka urządzona z niezwykłym smakiem. Jest tu przytulnie i jednocześnie elegancko. Siedzi się tu w zatoczce wypełnionej miękką sofą.
Rz ul. Zwyięzców 21, Saska Kępa, tel. 616 28 82, fax. 616 28 80 czynne: pon-sob.. 12-23, niedz. 12-22, można płacić kartą, www: passepartout.pl, restauracja@passepartout.pl O restauracji- ROMANTYCZNIE