KUCHNIA ORIENTALNA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ORIENTALNA
(c) RAFAŁ GUZ
BLISS
CESARSKI PAŁAC
CHINA TOWN
HA LONG
HONG KONG HOUSE
INABA
KWAI
MAHARAJA INDIAN
ORCHIDEA
ORIENTALNA
RYŻOWE POLE
SAKANA
SUPAROM THAI FOOD
TOKIO
TOMO SUSHI
Czytaj także
Kuchnia azjatycka ma coraz szerszą rzeszę fanów. Najmodniejsza są kuchnie tajska i japońska. Poza sushi można w Warszawie kosztować ciepłych dań rodem z Japonii, jak bulgoczące na stole kociołki czy teppanyaki - przyrządzane przez mistrza na specjalnej płytce wbudowanej w stół, przy którym siadają goście, mięsa, ryby i warzywa.
Rz Restauracje- TOMO SUSHI
- CHINA TOWN
- HA LONG
- HONG KONG HOUSE
- INABA
- BLISS
- CESARSKI PAŁAC
- RYŻOWE POLE
- SAKANA
- SUPAROM THAI FOOD
- TOKIO
- KWAI
- MAHARAJA INDIAN
- ORCHIDEA
- ORIENTALNA