GIANCARLO
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
GIANCARLO
(c) RYSZARD WANIEK
Kuchnia: oryginalna włoska
Szef kuchni:
Giancarlo Russo
Ceny dań głównych: od 40 do 110 zł
Liczba miejsc: 94
Sala VIP: TAK (4 miejsca)
Ogródek: TAK
Menu dziecięce: TAK
Parking strzeżony: TAK
Organizacja imprez: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Internet Wi-Fi: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 15-25 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (300 włoskich)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski, włoski, rosyjski
Rok powstania: 2003
Znaki szczególne: lokal sygnowany imieniem "maestro" -
Giancarlo Russo
Czytaj także
Autentyczna kuchnia włoska. Domowa pasta w gęstych, wyrazistych sosach. Bogata winoteka pod patronatem Instituto Enologico Italiano.
Rz ul. Rzymowskiego 34, Mokotów, tel. 549 65 02, 549 65 01, faks 549 65 03 czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-20, można płacić kartą, www.giancarlo.pl, restauracja@giancarlo.pl O restauracji- KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA