INABA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ORIENTALNA
INABA
(c) KUBA KAMIŃSKI
Kuchnia: japońska
Szef kuchni: Akifumi Nagao
Ceny dań głównych: od 25 do 150 zł
Liczba miejsc: 60
Sala VIP: TAK (20 miejsc)
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: NIE
Parking strzeżony: TAK
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: NIE
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 10-15 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: 16 gatunków
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce: angielski
Rok powstania: 1998
Znaki szczególne: karaoke
Czytaj także
Chyba największy w Polsce wybór sushi, dodatkowo duży repertuar japońskich przekąsek zimnych i ciepłych. Prosty, minimalistyczny wystrój.
Rz ul. Nowogrodzka 84/86, Śródmieście, tel. 622 59 55 czynne: codziennie 12-23, można płacić kartą, www.inaba.com.pl, ianaba@inaba.com.pl O restauracji- KUCHNIA ORIENTALNA