Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Przed ekranem i przy stole

01 października 2010 | Po godzinach | Monika Kucia
W programie seansów znalazła się m.in.  „Historia Zażartego Pete'a” (reż. George Tsioutsioulas)
źródło: Materiały Promocyjne
W programie seansów znalazła się m.in. „Historia Zażartego Pete'a” (reż. George Tsioutsioulas)

II Food Film Fest, kina Kultura i Rejs, ul. Krakowskie Przedmieście 21/23, bilety: 12 zł, do kupienia w kasach kin, piątek (1.10) – niedziela (3.10)

Filmy o edukacji kulinarnej, wielkich szefach kuchni, także żywności ekologicznej i wpływie roślin na nasze życie. Rozpoczyna się drugi Food Film Fest.

Główna propozycja to 11 filmów. Bohaterkami „Co masz na talerzu?” Catherine Gund są dwie 11-letnie dziewczynki, którym tak zasmakowały małe pomidorki cherry, że postanowiły dowiedzieć się, kto je wyprodukował.

Reżyser „Co z tą żywnością ekologiczną?” przekonuje, że żywność ekologiczna dawno przestała być sprawą osobistego wyboru, ale jest kwestią społecznej odpowiedzialności.

Z kolei film „Krew, pot i wino” zainteresuje...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8741

Spis treści

Moje Podróże

Zamów abonament