Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Homar i przegrzebki według Gordona Ramsaya

30 sierpnia 2008 | Styl życia | Grzegorz Sowula
Gordon Ramsay Łatwe gotowanie przeł. Przemysław Zasieczny
źródło: Rzeczpospolita
Gordon Ramsay Łatwe gotowanie przeł. Przemysław Zasieczny

Doczekaliśmy się – Gordon Ramsay, gwiazda kulinarnych stacji, prowadzący popularny program „Piekielna kuchnia”, zaprezentował polskim czytelnikom swą książkę kucharską.

Zacznę tym razem od zastrzeżeń do wydawcy (niestety, wypadło na cenioną przeze mnie Muzę). Jeśli robi się książkę na rynek polski, zatem dla użytkowników systemu dziesiętnego, warto chyba przeliczyć podawane przez Anglosasów wagi i miary, a...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8104

Spis treści
Zamów abonament