Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Gastronomia nastawiona na zyski

06 września 2017 | Franczyza
źródło: materiały prasowe

rozmowa | Agnieszka Żółkiewicz, projekt manager z  Wrocławskiej Akademii Kulinarnej sp. z o.o.

Jesteście państwo jedną z największych firm gastronomicznych w Polsce. Franczyzobiorcom proponujecie otwarcie restauracji pod szyldami: Kuchnia Marche, która serwuje dania kuchni polskiej z elementami kuchni świata, Express Oriental z kuchnią azjatycką i turecki Sevi Kebab. Czy franczyza w branży gastronomicznej jest skierowana głównie do osób, które mają doświadczenie w tej branży?

Agnieszka Żółkiewicz: Nie wymagamy znajomości branży. Nasze przeszło 25-letnie doświadczenie oraz zdobyta wiedza, którą stale pogłębiamy, pozwalają na poprowadzenie naszego partnera przez cały proces – począwszy od podpisania umowy, uroczystego otwarcia restauracji, po cały okres współpracy. Większość naszych franczyzobiorców dziś z powodzeniem...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 10845

Wydanie: 10845

Spis treści
Zamów abonament