Gastronomia nastawiona na zyski
rozmowa | Agnieszka Żółkiewicz, projekt manager z Wrocławskiej Akademii Kulinarnej sp. z o.o.
Jesteście państwo jedną z największych firm gastronomicznych w Polsce. Franczyzobiorcom proponujecie otwarcie restauracji pod szyldami: Kuchnia Marche, która serwuje dania kuchni polskiej z elementami kuchni świata, Express Oriental z kuchnią azjatycką i turecki Sevi Kebab. Czy franczyza w branży gastronomicznej jest skierowana głównie do osób, które mają doświadczenie w tej branży?
Agnieszka Żółkiewicz: Nie wymagamy znajomości branży. Nasze przeszło 25-letnie doświadczenie oraz zdobyta wiedza, którą stale pogłębiamy, pozwalają na poprowadzenie naszego partnera przez cały proces – począwszy od podpisania umowy, uroczystego otwarcia restauracji, po cały okres współpracy. Większość naszych franczyzobiorców dziś z powodzeniem...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta