Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Kulinarne lektury: Kręgliccy i Rousseau

02 stycznia 2009 | Po godzinach | Maria Synoradzka

Po świątecznych sutych obiadach i podwieczorkach w tym tygodniu proponuję spędzenie czasu z kulinarnymi lekturami. Właśnie pojawiły się dwa wyjątkowe tomy. „W kuchni u Kręglickich” – najlepsze recepty ze swoich restauracji zdradzają nam warszawscy restauratorzy Agnieszka i Marcin. Ich narodowe kuchnie Santorini, El Popo, Meltemi, Chianti, Mirador i Absynt stają się bohaterami opowieści. Polecam też urokliwą lekturę książki Murielle Rousseau „A table!” z przepisami francuskiej rodziny. Czytamy w niej o cudownym świecie francuskiej kuchni, jarmarkach, piekarniach i chocolateries.

Brak okładki

Wydanie: 8206

Spis treści
Zamów abonament