Wylansować się w japońskim stylu
To miejsce jest w tym sezonie najmodniejsze. W porze lunchu nie ma gdzie wetknąć szpilki.
Przesiaduje tutaj lakierowane towarzystwo z grubymi portfelami. Są postaci z pierwszych stron gazet, VIP-y i artyści. Ale i wychudzone nastoletnie modelki, panny z tipsami długości ciężarówki z zapałem krojące rybę pałeczkami niczym nożem i widelcem, panowie z bicepsem większym od głowy, elita finansowa i ci, co na elitę pozują. Knajpa jest bez wątpienia najmłodszą gwiazdą warszawskich barów sushi. I bywać tutaj znaczy być trendy.
Restauracja zawdzięcza pomysł na siebie dwóm sushimanom, którzy wcześniej pracowali w kultowej Sakanie przy Moliera. W zasadzie niemal jeden do jednego przenieśli pomysł na wnętrze i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)


