Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Włoskie klimaty

15 maja 2009 | Po godzinach | Monika Kucia
W karcie Pomidoro są m.in. toskańska zupa pomidorowa z bazylią i śmietaną (15 zł), risotto ze świeżymi owocami morza, czosnkiem, cebulą, bazylią i pomidorami (29 zł) i schab w stylu mediolańskim z sałatką z pomidorów i świeżej bazylii (32 zł)
autor zdjęcia: Robert Gardziński
źródło: Życie Warszawy
W karcie Pomidoro są m.in. toskańska zupa pomidorowa z bazylią i śmietaną (15 zł), risotto ze świeżymi owocami morza, czosnkiem, cebulą, bazylią i pomidorami (29 zł) i schab w stylu mediolańskim z sałatką z pomidorów i świeżej bazylii (32 zł)
źródło: Życie Warszawy

Pomidoro, „Stara Papiernia”, aleja Wojska Polskiego 3, Konstancin-Jeziorna, tel. 022 702 87 77, czynne codziennie w godz. 12 – 23, można płacić kartą Informacje dodatkowe: • parking – tak • klimatyzacja – tak • sektor dla palących – tak • karta win – tak • menu i atrakcje dla dzieci – tak • Internet – tak

Proste, jasne wnętrze, dobra włoska kuchnia i piękne otoczenie to główne zalety tej restauracji. Została otwarta kilka lat temu, teraz przeszła gruntowną przemianę.

Do kuchni wkroczył Toskańczyk Riccardo Nardi (pracował wcześniej m.in. w Rusticoni na Wilczej). Na sali o gości dba inny Włoch, także pochodzący z Toskanii, menedżer Luca Bo. Osobą, która osobiście nadzoruje kuchnię Pomidoro, jest Wojciech Modest Amaro – świetny kucharz,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8318

Spis treści
Zamów abonament