Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Dobra ocena mieszanek tłuszczowych

10 grudnia 1996 | Ekonomia | AS

Dobra ocena mieszanek tłuszczowych

Oprócz masła i margaryny w sprzedaży są rozmaite mieszanki: margaryny z masłem i masła z olejem roślinnym. Dodatek masła do margaryny poprawia jej smak. Zaś połączenie masła z olejem roślinnym ułatwia z kolei rozsmarowywanie, a także zwiększa wartość odżywczą masła przez wzbogacenie go o nienasycone kwasy tłuszczowe znajdujące się w oleju.

Czy oferowane w sklepach mieszanki są dobrej jakości?...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum to wszystkie treści publikowane w "Rzeczpospolitej" od 1993 roku.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum
Brak okładki

Wydanie: 936

Spis treści

Publicystyka, Opinie

Zamów abonament