Dobra ocena mieszanek tłuszczowych
Dobra ocena mieszanek tłuszczowych
Oprócz masła i margaryny w sprzedaży są rozmaite mieszanki: margaryny z masłem i masła z olejem roślinnym. Dodatek masła do margaryny poprawia jej smak. Zaś połączenie masła z olejem roślinnym ułatwia z kolei rozsmarowywanie, a także zwiększa wartość odżywczą masła przez wzbogacenie go o nienasycone kwasy tłuszczowe znajdujące się w oleju.
Czy oferowane w sklepach mieszanki są dobrej jakości?...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta