Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Uprawy warzyw i laboratoria

02 grudnia 2019 | Ekonomia i rynek
Ogłoszenie wyników konkursu EY Przedsiębiorca Roku nastąpiło na warszawskim Torze Wyścigów Konnych Służewiec
autor zdjęcia: Teodor Klepczyński
źródło: Fotorzepa
Ogłoszenie wyników konkursu EY Przedsiębiorca Roku nastąpiło na warszawskim Torze Wyścigów Konnych Służewiec

Po raz siedemnasty EY wyróżniło najlepszych polskich przedsiębiorców. Andrzej pałasz

 

Tym razem nagrodę EY Przedsiębiorca Roku otrzymał Artur Rytel, założyciel grupy spółek specjalizujących się w nowoczesnych uprawach warzyw, ich przetwórstwie i logistyce chłodniczej. – Rozpoczął od sprzedaży świeżych warzyw na lokalną skalę, a wraz ze wzrostem firmy i ekspansją zagraniczną doprowadził do niewiarygodnej perfekcji usługi logistyczne, które zapewniają świeżość produktu – komentuje Marek Jarocki, audytor konkursu EY Przedsiębiorca Roku.

W kategorii Nowe Technologie/Innowacyjność zwyciężył Bartosz Kubik, założyciel Ekoenergetyka-Polska, natomiast w kategorii Nowy Biznes nagrodę otrzymali twórcy Laparo, tj. Mateusz Juszczak, Radosław Nowosielski i Mateusz Rulewicz.

Nagroda specjalna powędrowała do twórcy spółki Diagnostyka Jakuba Swadźby za „zbudowanie największej w Polsce sieci, pozwalającej milionom pacjentów rocznie wykonywać najwyższej jakości badania".

Zwycięzca polskiej edycji konkursu będzie reprezentować Polskę podczas finału w Monte Carlo.

Wydanie: 11523

Wydanie: 11523

Spis treści

Komunikaty

Nieprzypisane

Zamów abonament