Wiosna na talerzu
Gdzie zjeść majówkowe nowalijki? Botwinę, chłodnik, szparagi? Polecamy miejsca na miejskie biesiady pod chmurką.
Gdzie zjeść majówkowe nowalijki? Botwinę, chłodnik, szparagi? Polecamy miejsca na miejskie biesiady pod chmurką.
Qchnia Artystyczna
W kuchni zamkowej wiosna. W powietrzu fruwają najprawdziwsze tulipany, a ze ścian wyrastają lawendowe łąki. Pośrodku tarasu stoi wielki, przycinany jak bonsai, zielony krzew. Jedzenie z widokiem na Agrykolę, Wisłę i Łazienki jest wiosenną ucztą dla oczu. W maju Marta Gessler podaje lekkie dania przybrane świeżymi nowalijkami. Polecam do wszystkiego misę...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta