Kuskus dobry na trudne czasy
Jak się nie dać recesji? Rządy opracowują pakiety gospodarcze, przedsiębiorcy organizują konferencje na temat zarządzania firmami w trudnych czasach. Ale najbardziej rzutkim obywatelom to nie wystarcza. Biorą sprawy w swoje ręce.
Hiszpańscy restauratorzy, których kraj szczególnie dotkliwie odczuwa gospodarcze załamanie, oferują od niedawna antykryzysowe menu. Pierwsza była restauracja Dario’s w Gijon, która zaczęła serwować w czwartki obiady za euro. Za tę kwotę można zjeść...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta