Święto dobrej kuchni
Gault & Millau | Wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni polskich restauracji towarzyszyło premierze II edycji słynnego „Żółtego Przewodnika".
Niedzielny wieczór był jednym z najważniejszych w roku dla restauracji i hoteli w Polsce. Podczas uroczystej gali na terenie Wyścigów Konnych Służewiec przyznano wyróżnienia w pięciu kategoriach: szef kuchni tradycyjnej, kobieta szef, młody talent, szef jutra oraz szef roku.
Zwycięzcy, fanfary, łzy wzruszenia
Organizatorem był wydawca kulinarnego „Żółtego Przewodnika" Gault & Millau. Uroczystość była jednocześnie premierą II wydania tej pozycji. Po raz pierwszy w 50-letniej historii wydawnictwa przewodnik ten ukazuje się w wersji...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta