Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Święto dobrej kuchni

30 listopada 2015 | Kraj | Piotr Kościelniak
Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamczyk, naczelna „Żółtego Przewodnika”, Justyna Słupska-Kartaczowska
autor zdjęcia: Robert Gardziński
źródło: Fotorzepa
Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamczyk, naczelna „Żółtego Przewodnika”, Justyna Słupska-Kartaczowska

Gault & Millau | Wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni polskich restauracji towarzyszyło premierze 
II edycji słynnego „Żółtego Przewodnika".

Niedzielny wieczór był jednym z najważniejszych w roku dla restauracji i hoteli w Polsce. Podczas uroczystej gali na terenie Wyścigów Konnych Służewiec przyznano wyróżnienia w pięciu kategoriach: szef kuchni tradycyjnej, kobieta szef, młody talent, szef jutra oraz szef roku.

Zwycięzcy, fanfary, łzy wzruszenia

Organizatorem był wydawca kulinarnego „Żółtego Przewodnika" Gault & Millau. Uroczystość była jednocześnie premierą II wydania tej pozycji. Po raz pierwszy w 50-letniej historii wydawnictwa przewodnik ten ukazuje się w wersji...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 10308

Wydanie: 10308

Spis treści
Zamów abonament