Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Klient widzi, jak robimy sandwicze

30 listopada 2012 | Franczyza
źródło: materiały prasowe

Rozmowa | Michał Dorszewski, agent rozwoju marki w firmie Subway®

Kiedy restauracje Subway® pojawiły się w Polsce? Ile jest ich dzisiaj? Jak rozwija się sieć?

Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000 roku w Warszawie.

W 2006 roku po wizycie w Polsce założyciela firmy Freda DeLuca rozwój sieci nabrał tempa. Polska jest dla nas bardzo ważnym rynkiem. Obecnie działa tu 65 restauracji, w tym pierwszy w Europie pilotażowy punkt SUBWAY Café – koncept testowany przez nas do tej pory tylko na rynku USA. Kolejnych 20 restauracji jest w budowie. Do końca 2015 roku chcemy mieć 150...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 9400

Wydanie: 9400

Spis treści
Zamów abonament