Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Nauczyć się smaków lodów

04 czerwca 2009 | Druga strona | Matylda Młocka
autor zdjęcia: Darek Golik
źródło: Fotorzepa

Andrzej Blikle, prezes zarządu firmy A. Blikle (znanej z wyrobów cukierniczych)

Rz: Czy państwa firma zatrudnia pracowników sezonowych? Na jaką posadę może liczyć na przykład student w czasie wakacji?

Andrzej Blikle: W lecie zwiększa się przede wszystkim sprzedaż lodów i dlatego pracownicy sezonowi mają dużą szansę na pracę. Zatrudniamy przede wszystkim studentów oraz młodych ludzi, którzy chcą sobie dorobić. Pracują głównie przy sprzedawaniu lodów oraz jako kelnerzy i kelnerki. Natomiast praca...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8336

Spis treści
Zamów abonament