Smacznego
Na podróż w różne regiony Włoch zapraszają dwie restauracje specjalizujące się w kuchni włoskiej.
Sprowadzone oryginalne produkty, przepisy i wina to atrakcja dla tych, którzy chcą tę kuchnię kojarzyć z czymś więcej niż tylko ze spaghetti bolognese i pizzą margherita. Regionalne kuchnie to różnorodność składników i technik kulinarnych odmiennych nad morzem, w górach i na wyspach.
Rubikon
Specjalne menu piemonckie prezentuje dziś (25.04) restauracja Rubikon. Kolacja odbędzie się o godz. 19. Atrakcją wieczoru ma być prosię w ziołach...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta