Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Jak święta, to tradycja

24 grudnia 2008 | Po godzinach | Maria Synoradzka
Śledź pod pierzynką zawładnął sercem stołecznych szefów kuchni
źródło: stockfood
Śledź pod pierzynką zawładnął sercem stołecznych szefów kuchni
W restauracji U Kucharzy pełną parą  przedświąteczne  przygotowania
autor zdjęcia: Radek Pasterski
źródło: Życie Warszawy
W restauracji U Kucharzy pełną parą przedświąteczne przygotowania

U Kucharzy, hotel Europejski, ul. Ossolińskich, tel. 022 826 79 36, czynne codziennie od godz. 12 do ostatniego gościa.

Informacje dodatkowe: 

• parking – nie

• klimatyzacja – tak

• sektor dla palących – tak

• karta drinków – tak

• menu dla dzieci – nie

• Internet bezprzewodowy – nie

Villa Nuova, Wilanów, ul. Kostki-Potockiego 23, tel. 022 885 15 02, czynne codziennie w godz. 12 – 24

Informacje dodatkowe: 

• parking – tak

• klimatyzacja – tak

• sektor dla palących – tak

• karta drinków – tak

• menu dla dzieci – nie

• Internet bezprzewodowy – nie

U nas śmietana ze wsi. U nas wędzone szynki. A u nas śledzie w oleju lnianym! – przekrzykują się od tygodnia warszawscy...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8201

Spis treści
Zamów abonament