Bio Porta 13
Otwarta niedawno restauracja jako pierwsza w Polsce wprowadziła do swojej karty dania ze znakiem bio. Restauratorzy chcą promować także polskie specjały tradycyjne i regionalne w wielkomiejskim stylu
Jacek Szczepański, szef kuchni robi tu barszcz na zakwasie z ekologicznych buraków i wiśni, serwuje sery wołoskie, wołowinę od producentów ze zrzeszenia Łąki Nadbużańskie.
W karcie ekskluzywnie – zjemy m.in. japoński makaron udon podany z bulionem i świeżymym imbirem organica bio (19 zł), filet z sandacza podany z czerwoną soczewicą z kurkami i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta