Kukabara restauracja i bar
Kuchnia australijska z akcentami fusion. Grill teppanyaki, płonące woki, bogata karta win australijskich. Tu spróbujemy, jak smakuje krokodyl, kangur, struś i ryba Barramundi
Pierwsze miejsce w Warszawie, gdzie znajdziemy smaki z antypodów. Właścicielom udało się stworzyć wielokulturową miejską kuchnię z prawdziwego zdarzenia.
Rzadko spotykana rozmaitość potraw i sposobów gotowania. Są tu pozycje z kuchni indyjskiej, japońskiej, brytyjskiej, ale trzon menu stanowią dania BBQ i egzotyczne mięsa. Szef...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta