Esencja smaku
Wspaniała kuchnia, serdeczni właściciele i bezpretensjonalna atmosfera. Tu jest dobra energia. Dania z karty to propozycja wykwintna. Szefowi kuchni udaje się tworzyć nowe, wielopiętrowe smaki. Co miesiąc nowe
Klimatyczne stoły i stoliki, rozklekotane fotele i niebieska ściana pomalowana w charakterystyczne prostokąty. Gotuje tu młody i ambitny szef Wojciech Strus. Gotuje świetnie.
Karta jest zestawem dań autorskich. Zmienia się co miesiąc. Sporo tu inspiracji Wschodem – bywają krewetki z japońskim dipem czy orientalny bulion z jajkiem i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta