Beluga
Restauracja łączy rosyjską i japońską sztukę kulinarną. Wnętrze jest połączeniem carskiego przepychu i japońskiej prostoty. Magda Gessler mówi: – Beluga jest przeznaczona dla tych, którzy pragną czuć ekskluzywność egzystencji
Dostaniemy tu wszelkie wodne skarby: rosyjskiego śledzia, jesiotra, uchę oraz tuńczyka, przegrzebki i wołowinę Kobe. Wszystko w wydaniu saute, bez zbędnych dodatków. Wśród dań głównych jest carski jesiotr na czarno ze śmietanką i oryginalnym sosem sukiyaki oraz więcej ostatnio dań mięsnych, np. białogwardyjski...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta