Wigilia dla zapracowanych
Przygotowania do świąt ruszyły pełną parą. Jednak nie wszyscy chcą lub mogą spędzić w kuchni czas, który do wigilii pozostał.
Paniom domu, które chciałyby pogodzić tradycję z wygodą, z pomocą przychodzą szefowie kuchni warszawskich restauracji. Wystarczy zadzwonić i złożyć zamówienie.
∑ Cafe Kareta
ul. Mickiewicza 23, tel. 022 839 01 45Zamówienia do 19.12, odbiór 23.12 do godz. 19. Barszcz czerwony z uszkami – 10 zł porcja, zupa grzybowa z łazankami – 13 zł porcja, śledź w dwóch smakach – 11 zł porcja, pierogi z kapustą i grzybami – 17 zł porcja, karp po żydowsku w galarecie – 12 zł porcja, kapusta z grzybami – 9 zł porcja, sałatka jarzynowa – 8 zł porcja, łazanki z makiem – 7 zł porcja, schab po warszawsku w galarecie – 12 zł porcja, smażona pierś kaczki w sosie pomarańczowo-rodzynkowym z karmelizowanymi jabłkami i kluseczkami leniwymi – 38 zł...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta