Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Zwycięskie pyszności

29 maja 2009 | Polskie smaki
źródło: Rzeczpospolita

Firma BEKON istnieje od siedemnastu lat. O czterech lat nie jest jedynie ubojownią, lecz zajmuje się także przetwórstwem mięsa. – Cztery lata to niewiele, ale już pierwszego roku przetwarzania mięsa, moje wyroby biorą udział w konkursie „Polski Producent Żywności” i tak się składa, że od trzech lat z rzędu moje wyroby zdobywają pierwsze miejsca – mówi Mieczysław Podgórski, właściciel firmy BEKON. – Moje wszystkie wyroby zrobione są na bazie naturalnych składników. Świnie kupuję wyłącznie od chłopa, a to mięso jest na pewno lepsze niż z dużych hodowli. Od tego, jaki stosuje się surowiec zależy jakość wyrobu.

Brak okładki

Wydanie: 8331

Spis treści
Zamów abonament