Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Nowalijki i nowości

22 maja 2009 | Po godzinach | Marek Sadowski
autor zdjęcia: Radek Pasterski
źródło: Fotorzepa

Szparagi i inne wiosenne warzywa oraz kolejne miejsce dla smakoszy, więcej na www.zw.com.pl

Szparagi, botwinka, chłodniki, rabarbarotki i wszelkie majowe przetwory już są w warszawskich restauracjach. Ale to nie koniec nowości. Czynny już jest bar i bufet przy skwerze Hoovera. A że to filia Fabryki Trzciny, oprócz menu kawowego i winnego w programie są projekty artystyczne i koncerty.

Brak okładki

Wydanie: 8324

Spis treści
Zamów abonament